Løwenstein Fysioterapi & Sundhed - Holdoversigt

KROPSANALYSESCANNING

Vi har en medicinsk godkendt kropsanalysescanner, som vi tilbyder til alle vores deltagere, når man køber et forløb på 4 uger eller derover. Antallet af kropsanalyser afhænger af forløbets længde. Man kan altid tilkøbe en kropsanalysescanning hvis man vælger at tilmelde sig eksempelvis “åben træning”. 

“KOM I FORM” + KOSTVEJLEDNING V/JULIE

Har du brug for et kærligt skub i den helt rigtige retning eller blot brug for motivation til at komme i gang med en livsstilsændring eller træning? Så tilbyder vi et 10 ugers forløb som kombinere holdtræning og kostvejledning i en og samme pakke.

På holdene får du tilrettelagt et individuelt kostvejledningsforløb. Du vil få 3 kropanalysescanninger, og ud fra dine resultater vil du sammen med vores kostvejleder, få hjælp til at sætte dig et mål samt redskaber til at igangsætte en sundere livsstil. Under forløbet har du mulighed for løbende sparing med vores kostvejleder.

Træningsdelen består af hold træning. Her fokusere vi både på styrketræning og kredsløbstræning. Du kommer til at lære din krop at kende og overskride dine grænser i et sikkert forum.

Du er i trygge hænder og bliver nøje vejledt og guidet af vores fysioterapeut. Træningen tager også hensyn til eventuelle skader og vi har fokus på korrekt teknik så vi undgår skader. 

RYG, NAKKE & SKULDER V/RICKI

Vi har en medicinsk godkendt kropsanalysescanner, som vi tilbyder til alle vores deltagere, når man køber et forløb på 4 uger eller derover. Antallet af kropsanalyser afhænger af forløbets længde. Man kan altid tilkøbe en kropsanalysescanning hvis man vælger at tilmelde sig eksempelvis “åben træning”. 

SLIDGIGT HOFTE/KNÆ (ARTROSE) HOLD V/RICKI

Træning og information/forståelsen af kroppens smertesignaler har en god dokumenteret effekt på smerter i forbindelse med artrose (slidgigt). Derfor tilbyder vi 10 ugers træningsforløb med 2 ugentlige træninger med fokus på styrke, udholdenhed og hvordan man skal tackle kroppens smertesignaler. Så længe der er plads på holdet kan man opstarte og tilmelde sig holdet løbende, så tilpasser vi træningen individuelt.

“ÅBEN TRÆNING” (OPSTART UGE 47 2021) V/JULIE

Åben træning er et hold der er oprettet så der er mulighed for at få supervision til individuelle træningsprogrammer. Eksempelvis hvis der er behov for træning som kombination til et behandlingsforløb eller hjælp til at komme i gang med ryg, skulder eller knæ træningen efter et behandlingsforløb. Man betaler pr. gang og kan booke sig på hver uge, men det er også tiltænkt at det kan bruges 1-2 gange for at få den vejledning der gør at man er tryg ved selv at lave øvelser på egen hånd efterfølgende.

FOREBYG SKISKADER (OPSTART UGE 47 2021) V/RICKI

Dette hold kører fra midt november og frem til uge 7 med 2 ugentlige træninger. Holdet er tiltænkt som et forløb, idet der skal nogle ugers træning til for at opnå effekt. Når det så er sagt er lidt træning bedre end igen inden skiferien, så derfor har vi valgt at så længe der er plads på holdet, kan man booke sig på i x antal uger i forhold til hvad der passer den enkelte og så tilpasser vi træningen individuelt derefter. Mindste antal uger der kan bookes er 4 uger.