Træning & genoptræning i Kolding

Har du brug for genoptræning i Kolding? Vi tilbyder individuel træningsvejledning samt udarbejdelse af træningsprogram, hvad enten det er genoptræning eller blot et ønske om at opbygge muskelmasse og blive stærkere. Som et led i denne træning kan vi i klinikken supplere med NMES (Neuro-muskulær Elektrisk Stimulation) eller Okklusion.

Scroll ned og læs også om E-fit – den nyeste teknologi indenfor træning

E-fit træning (enkeltvis eller sammen med en makker)

Vi tilbyder nu også  effektiv træning med vores E-fit-apparat, hvor træning med strøm kan være en kickstart til at aktivere de inaktive muskler eller svage muskler efter et skadesforløb. Metoden er ideel til genoptræning.

E-fit er den nyeste teknologi indenfor træning, hvor man med elektriske impulser stimulerer musklerne og får en effektiv træning på kun 20 minutter. 

Det er derfor en oplagt træningsform hvis man har brug for genoptræning, ønsker hurtige resultater eller har et travlt program. Vi oplever en stigende efterspørgsel fra nybagte mødre, som har brug for at komme tilbage til grundformen efter endt graviditet og her er E-­fit træning ideelt, da det kan nås i babyens lur.

Vores fysioterapi sikrer dig en effektiv behandling og genoptræning i en travl hverdag. Derudover rådgiver vi dig til, hvordan du får det bedste ud af din behandling. Vi vil jo nødig ende med, at du ikke får det fulde udbytte af din behandling. Med andre ord er det allervigtigste for os at levere en effektiv behandling, som er tilpasset lige præcis din situation. Det hele starter med en samtale og en dialog med dig i centrum. Læs om vores medarbejdere her