fbpx

Laserbehandling i Kolding

Har du akutte skader, kan du virkeligt få stor gavn af denne behandling. Jo hurtigere du får behandling af os, desto bedre resultater vil du opleve. Derfor tilbyder vi high power laser behandling med 15W kontinuerlig effekt. Dette er en kraftig laser, hvilket giver os mulighed for at arbejde over et større område med en god effekt.

Du kan bruge laser behandling som et fantastisk supplement ved akutte skader, hvor det er med til at fremme helingsprocesserne i området.

Samtidig er laser effektiv til en lang række kroniske eller længerevarende smerter. Derudover er det en super behandlingsform ved ledsmerter og smerter omkring sener og senetilhæftninger.

Behandlingen gør ikke ondt. Det eneste man mærker, er varme, hvilket gør denne behandlingsform god som et supplement til behandlingen af skader hos børn.

Laserterapi ved fysioterapi

Når man bruger laserterapi ved fysioterapi virker det ved, at selve lyset fra laseren går helt ned på celleniveau og påvirker mitokondrierne ved hjælp af noget som hedder photobiomodulation.

Kort fortalt bliver cellerne påvirket ved at accelerere processerne i cellerne, hvilket kan lede til hurtigere helingstid hos dig og mindre smerte og ubehag.

Hvordan virker laserterapi?

De er rigtig gode, hvorfor vi også inkluderer behandlingen. Mange af vores klienter får nemlig jævnligt gavn af behandlingen, da det kan hjælpe med alt fra hælspore til generelle smerter.

Vi har super gode erfaringer til nakkesmerter. Både ved akutte og kroniske piskesmæld, hvor det specielt i starten er vigtigt ikke at behandle for hårdt.
Generelt er laserbehandlingen et fantastisk supplement ved akutte skader, hvor vi gerne vil have sat gang i vævshelingen og opnå normale forhold i og omkring det skadede væv.

I forhold til behandling af hælspore, bruger vi primært shockwave behandling. Dog supplerer vi af og til med laserterapi til hælspore i vores behandling. Det afhænger primært af din situation, hvorfor vi naturligvis altid står klar ved telefonen eller mailen til at svare på dine spørgsmål.

Laserterapi mod smerter har en god effekt

Grunden til vi især bruger denne behandlingsform er fordi, det kan have en god effekt på smerter. Laser kan nemlig gøre nogle ting, som hidtil ikke har været muligt.

Derfor er behandlingen også en utrolig spændende mulighed for mange af vores klienter. Fremtiden er nemlig god i forhold til smertelindring. For hver dag der går, får vi nye og endnu bedre teknologier, hvor laser naturligvis er én af dem.

Tennis- og golfalbuer kan faktisk også behandles og lede til en reducering af smerterne, hvilket i sig selv er helt fantastisk.

Laserterapi bivirkninger

For os er det vigtigt at fortælle vores klienter om alle aspekter ved en behandling. Derfor lægger vi ikke skjul på eventuelle aspekter ved en behandling.

Rent faktisk er det yderst sjældent, at vi oplever bivirkninger. Som ved alt anden behandling, kan man i teorien opleve milde former for bivirkninger både lige efter og i op til 24 timer efter.

Derfor vil vi til enhver tid anbefale at bruge laser, da det kan gøre livet meget lettere. Især fordi det kan forkorte helingsprocessen, hvilket kan gøre, du kommer hurtigere på fode.

Hvad er vores laserterapi pris?

Vores priser går vi meget ind for at vise, da det giver gennemsigtighed for dig, og du kan nemmere stole på os.

Laser er som alle vores andre supplerende behandlingsformer inkluderet i behandlingen. Derfor er vores priser på laserterapi automatisk inkluderet i prisen

Læs mere om videnskaben bag brug af laser i fysioterapien her:

Vores fysioterapi sikrer dig en effektiv behandling og genoptræning i en travl hverdag. Derudover rådgiver vi dig til, hvordan du får det bedste ud af din behandling. Vi vil jo nødig ende med, at du ikke får det fulde udbytte af din behandling. Med andre ord er det allervigtigste for os at levere en effektiv behandling, som er tilpasset lige præcis din situation. Det hele starter med en samtale og en dialog med dig i centrum. Læs om vores medarbejdere her