Fysioterapeut Peter Løwenstein

Peter Løwenstein

Jeg blev uddannet fysioterapeut i januar 2006 og var efterfølgende selvstændig indlejer ved Bramming Fysioterapi i 10 år. Sideløbende etablerede jeg i 2014 klinikken i Nr. Bjert, da jeg synes dette område manglede geografisk dækning af fysioterapi samt oplevelsen af en stigende efterspørgsel på fleksibilitet, tilgængelighed og kvalitet i forbindelse med fysioterapibehandling.   

Min interesse for fysioterapifaget kom gennem lysten til at kunne kombinere arbejde og fritidsinteresse. Da jeg selv har spillet fodbold på eliteniveau og altid været interesseret i sport, var fysioterapiuddannelsen et naturligt valg for mig. Derfor har jeg også i mere end 10 år arbejdet som fysioterapeut i lokale fodboldklubber her i byen, og også her oparbejdet stor erfaring med idrætsskader hos udøvere i alle aldersgrupper.

Allerede gennem studietiden og ikke mindst gennem tiden på klinikken i Bramming, er interessen for at arbejde med andre problemstillinger omkring kroppen kun blevet større og større. Derfor har jeg deltaget på adskillige kurser, og forsøgt at få erfaring og viden om et bredt område af kroppen. Derudover har jeg suppleret med uddannelse indenfor akupunktur og smertebehandling.

For fortsat at yde den bedst mulige behandling, finder jeg det utrolig vigtigt at holde sig opdateret med nyeste viden og metoder.

Helle Olesen

Jeg blev uddannet fysioterapeut i juni 2019. Jeg er en person, som altid har været aktiv og fundet
det interessant at kunne hjælpe andre, hvad end det var at dygtiggøre sig inden for sin sport eller
afhjælpe/forebygge skader. Det at kunne kombinere sin interesse for fysisk aktivitet og
bevægeapparatet med videreuddannelse var derfor en ideel og helt naturlig vej for mig at gå. 

Jeg har gennem årene dyrket gymnastik og fodbold, men har de seneste 9 år dyrket crossfit og er fascineret af den funktionelle træning der ligger i det. Som fysioterapeut har jeg en patientcentreret tilgang, hvor det har en stor værdi for mig, at du indgår aktivt i dit forløb. Derigennem tror jeg på, at vi opnår de bedste resultater, hvor behandlingen ikke kun bliver et quickfix.

I et forløb hos mig vil du nøje blive undersøgt og vejledt i forhold til din problematik. Jeg kan også tilbyde dig personlig træning, hvor jeg arbejder med alle målgrupper uanset alder eller erfaring. Hvad enten målet er at afhjælpe smerter i bevægeapparatet, få mere ud af din træning, vægttab, styrke eller bedre sportspræstation, vil jeg hjælpe dig tættere på dine mål.

Personligt er det vigtigt at udvikle og dygtiggøre mine fysioterapeutiske kompetencer, for at kunne tilbyde dig den bedst mulige behandling. Dette gør jeg bla. ved at holde mig opdateret på den nyeste forskning, samt via kurser. 

Citat: “Vi er vores valg”

Matthias Fredeløkke

Som uddannet fysioterapeut, handler det for mig om, at kunne tilbyde dig den rette behandling ud fra netop den situation, du befinder dig i, så du gennem et forløb hos mig, kan tage styringen over din egen hverdag, og dermed kunne fokusere på de ting, som giver dig positiv energi. Jeg har gennem egen erfaring lært, hvor vigtigt det er, at kunne balancere mellem en sund psyke og en frisk krop, for at fungere i en hverdag, hvor arbejde, fritidsinteresser og familieliv skal kunne gå op i en højere enhed.

Udover mit virke i klinikken, har jeg de seneste år været tilknyttet både ungdoms- og seniorelitefodboldhold, hvor jeg undersøger, diagnosticerer og behandler diverse skader eller andre udfordringer. I samarbejde med den enkelte sportsudøver, hjælper jeg den enkelte med at opnå de mål, som han/hun har sat sig for i forbindelse med at vende tilbage på banen.

Fysisk aktivitet er helt essentielt i min egen hverdag, da det bidrager med en masse energi. Derfor træner jeg blandt andet i fitnesscenteret, og holder af at løbe i naturen. Derudover har jeg spillet fodbold i en del år, og har i perioder også dyrket crossfit.

I et forløb hos mig, vil du altid være i centrum, og vigtigst af alt, så er det dine mål, som er i højsædet. Jeg bestræber mig altid på, at holde mig opdateret indenfor den nyeste viden, så jeg kan give dig den bedst mulige behandling og vejledning, i forbindelse med netop din problematik.

Jeg er altid klar på nye udfordringer, og man kan regne med, at jeg til en hver tid går helhjertet ind til opgaven, med en masse gå-på-mod og højt humør.

Vores fysioterapi sikrer dig en effektiv behandling og genoptræning i en travl hverdag. Derudover rådgiver vi dig til, hvordan du får det bedste ud af din behandling. Vi vil jo nødig ende med, at du ikke får det fulde udbytte af din behandling. Med andre ord er det allervigtigste for os at levere en effektiv behandling, som er tilpasset lige præcis din situation. Det hele starter med en samtale og en dialog med dig i centrum. Læs om vores medarbejdere her