Peter Løwenstein

Jeg blev uddannet fysioterapeut i januar 2006 og var efterfølgende selvstændig indlejer ved Bramming Fysioterapi i 10 år. Sideløbende etablerede jeg i 2014 klinikken i Nr. Bjert, da jeg synes dette område manglede geografisk dækning af fysioterapi samt oplevelsen af en stigende efterspørgsel på fleksibilitet, tilgængelighed og kvalitet i forbindelse med fysioterapibehandling.   

Min interesse for fysioterapifaget kom gennem lysten til at kunne kombinere arbejde og fritidsinteresse. Da jeg selv har spillet fodbold på eliteniveau og altid været interesseret i sport, var fysioterapiuddannelsen et naturligt valg for mig. Derfor har jeg også i mere end 10 år arbejdet som fysioterapeut i lokale fodboldklubber her i byen, og også her oparbejdet stor erfaring med idrætsskader hos udøvere i alle aldersgrupper.

Allerede gennem studietiden og ikke mindst gennem tiden på klinikken i Bramming, er interessen for at arbejde med andre problemstillinger omkring kroppen kun blevet større og større. Derfor har jeg deltaget på adskillige kurser, og forsøgt at få erfaring og viden om et bredt område af kroppen. Derudover har jeg suppleret med uddannelse indenfor akupunktur og smertebehandling.

For fortsat at yde den bedst mulige behandling, finder jeg det utrolig vigtigt at holde sig opdateret med nyeste viden og metoder.

Helle Oxholm

 

Jeg blev uddannet fysioterapeut i juni 2019. Jeg er en person, som altid har været aktiv og fundet
det interessant at kunne hjælpe andre, hvad end det var at dygtiggøre sig inden for sin sport eller
afhjælpe/forebygge skader. Det at kunne kombinere sin interesse for fysisk aktivitet og
bevægeapparatet med videreuddannelse var derfor en ideel og helt naturlig vej for mig at gå. 

Jeg har gennem årene dyrket gymnastik og fodbold, men har de seneste 9 år dyrket crossfit og er fascineret af den funktionelle træning der ligger i det. Som fysioterapeut har jeg en patientcentreret tilgang, hvor det har en stor værdi for mig, at du indgår aktivt i dit forløb. Derigennem tror jeg på, at vi opnår de bedste resultater, hvor behandlingen ikke kun bliver et quickfix.

I et forløb hos mig vil du nøje blive undersøgt og vejledt i forhold til din problematik. Jeg kan også tilbyde dig personlig træning, hvor jeg arbejder med alle målgrupper uanset alder eller erfaring. Hvad enten målet er at afhjælpe smerter i bevægeapparatet, få mere ud af din træning, vægttab, styrke eller bedre sportspræstation, vil jeg hjælpe dig tættere på dine mål.

Personligt er det vigtigt at udvikle og dygtiggøre mine fysioterapeutiske kompetencer, for at kunne tilbyde dig den bedst mulige behandling. Dette gør jeg bla. ved at holde mig opdateret på den nyeste forskning, samt via kurser. 

Citat: “Vi er vores valg”

Emilie Vejby Mott

Jeg er uddannet fysioterapeut i juni 2014 i København, og har efterfølgende arbejdet i forskellige private praksisser.

Siden foråret 2019 har jeg specialiseret mig inden for behandling af Erektil dysfunktion/impotens og inkontinens hos mænd, hvor mit primære fokusområde nu er, og det er denne behandling jeg varetager her på klinikken.

Jeg finder det seksuelle område meget spændende og vil gerne være med til at bryde et tabu, som vi desværre ser emnet ofte er. Det synes jeg bestemt ikke, men derimod et vigtigt emne, og ikke mindst en stor del af vores hverdag og identitet.

Derfor er det også vigtigt for mig at holde mig opdateret på den nyeste viden/forskning, og samtidigt videreuddanne mig, for at kunne tilbyde vores klienter den bedste behandling.