Akupunktur Kolding

Et effektivt supplement til fysioterapien.

Behandlingen foregår ved, at der stikkes tynde nåle ind i hud og muskler, som stimulerer nervesystemet. Denne stimulering medfører smertelindring, idet det aktiverer kroppens egne smertedæmpende og regenererende processer.

Vores fysioterapeuter er efteruddannede i akupunktur & klinisk smertehåndtering ved Dansk Selskab for Akupunktur. Med andre ord, har vi en fysioterapeut, der er ekspert i akupunktur, som er klar til at hjælpe dig!

Scroll ned og læs mere om akupunktur Kolding.

Hvordan virker akupunktur?

Normalt indsættes 4-8 nåle i området relateret til symptomerne. Nålene sidder i op til ca. 20 minutter og der kan behandles 1-2 gange om ugen. Efter ca. 3-5 behandlinger – eller efter ca. 3 uger vurderes det, om akupunkturen har haft effekt. Der vurderes i det enkelte tilfælde, hvordan der yderligere kan behandles for at opnå de bedste resultater. Dermed kan det altså være svært at svare på spørgsmålet: “Hvor hurtigt virker akupunktur”, da det afhænger af det enkelte tilfælde. Derudover går vi meget ind for gennemsigtighed hos os, hvorfor du her kan læse en artikel om akupunktur som diskuterer for og imod.

Hvad gør akupunktur så?

En af de første reaktioner på en virksom behandling er ofte en bedre nattesøvn, og herefter reduktion af smerter og bedre udførelse af de aktiviteter, som du tidligere havde problemer med. Men det er blot én ud af mange resultater af en god og virksom behandling. Derfor er vi også specialister i netop den kunst, da vi ved hvor meget det kan hjælpe almindelige danskere til en bedre hverdag.

 

Kan man få akupunktur efter fødsel?

Graviditet og fødsel er hård ved kroppen. Derfor kan det være en god idé at genvinde din kraft ved hjælp af akupunkturbehandling. Akupunktur efter fødslen kan have mange fordele og afhjælpe mange problematikker, man kan møde som nybagt mor. Vores fysioterapeuter vil gerne hjælpe dig med den bedste vejledning, i forhold til hvilken behandling der passer til dig. 

Din akupunktør i Kolding

Vores fysioterapeuter er efteruddannede som akupunktører og i klinisk smertehåndtering. Gennem uddannelse og erfaring vil vi sikre dig, at du får den bedste akupunktør, når du besøger vores klinik, hvor vi laver akupunktur i Kolding. 

Akupunktur priser

Vores priser kan du se på vores prisliste som du finder her

Prisen er beregnet ud fra antal behandlinger. Det vil sige, at prisen inkluderer shockwave, high power laser eller akupunktur. Behandlingen har altså samme pris, uanset om dit behov er for det ene eller det andet.

 

Vores fysioterapi sikrer dig en effektiv behandling og genoptræning i en travl hverdag. Derudover rådgiver vi dig til, hvordan du får det bedste ud af din behandling. Vi vil jo nødig ende med, at du ikke får det fulde udbytte af din behandling. Med andre ord er det allervigtigste for os at levere en effektiv behandling, som er tilpasset lige præcis din situation. Det hele starter med en samtale og en dialog med dig i centrum. Læs om vores medarbejdere her