fbpx

Akupunktur i Kolding

Et effektivt supplement til fysioterapien.

Hvordan virker akupunktur? Behandlingen foregår ved, at der stikkes tynde nåle ind i hud og muskler, som stimulerer nervesystemet. Denne stimulering medfører smertelindring, idet det aktiverer kroppens egne smertedæmpende og regenererende processer.

Vores fysioterapeuter er efteruddannede i akupunktur & klinisk smertehåndtering ved Dansk Selskab for Akupunktur.

Scroll ned og læs mere om hvordan det virker

Hvad gør akupunktur så?

Én af de første reaktioner på en virksom behandling er ofte en bedre nattesøvn. Herefter oplever du typisk også reduktion af smerter og bedre udførelse af de aktiviteter, som du tidligere havde problemer med. Men det er blot nogle ud af mange resultater af en god og virksom behandling. Derfor er vi også specialister i netop den kunst, da vi ved hvor meget, det kan hjælpe almindelige danskere til en bedre hverdag.

Kan man få akupunktur efter fødsel?

Graviditet og fødsel er hård ved kroppen. Vi anbefaler akupunktur til smertelindring under graviditeten, men efter fødsel anbefaler vi at fokusere på træning i stedet.

Din akupunktør i Kolding

Vores fysioterapeuter er efteruddannede som akupunktører og i klinisk smertehåndtering. Gennem uddannelse og erfaring vil vi sikre dig, at du får den bedste akupunktør, når du besøger vores klinik, hvor vi laver akupunktur i Kolding.

Akupunktur priser

Faktisk er akupunktur blandt andre behandlingsformer inkluderet i vores priser. Kort sagt betyder det, du får nogle yderst relevante behandlinger med i prisen. Se prisen på akupunktur samt de andre behandlinger, du altid får med, på vores prisliste her.

Vores fysioterapi sikrer dig en effektiv behandling og genoptræning i en travl hverdag. Derudover rådgiver vi dig til, hvordan du får det bedste ud af din behandling. Vi vil jo nødig ende med, at du ikke får det fulde udbytte af din behandling. Med andre ord er det allervigtigste for os at levere en effektiv behandling, som er tilpasset lige præcis din situation. Det hele starter med en samtale og en dialog med dig i centrum. Læs om vores medarbejdere her