fbpx

Genoptræning og holdtræning i Kolding

Har du brug for genoptræning i Kolding? Vi tilbyder individuel træningsvejledning samt udarbejdelse af træningsprogram, hvad enten det er genoptræning eller blot et ønske om at opbygge muskelmasse og blive stærkere. Som et led i denne træning kan vi i klinikken supplere med NMES (Neuro-muskulær Elektrisk Stimulation) eller Okklusion.

Scroll ned og læs også om E-fit samt vores mange muligheder indenfor holdtræning!

E-fit træning (enkeltvis eller sammen med en makker)

Vi tilbyder nu også  effektiv træning med vores E-fit-apparat, hvor træning med strøm kan være en kickstart til at aktivere de inaktive muskler eller svage muskler efter et skadesforløb. Metoden er ideel til genoptræning.

E-fit er den nyeste teknologi indenfor træning, hvor man med elektriske impulser stimulerer musklerne og får en effektiv træning på kun 20 minutter. 

Det er derfor en oplagt træningsform hvis man har brug for genoptræning, ønsker hurtige resultater eller har et travlt program. Vi oplever en stigende efterspørgsel fra nybagte mødre, som har brug for at komme tilbage til grundformen efter endt graviditet og her er E-­fit træning ideelt, da det kan nås i babyens lur.

Holdoversigt

Kropsanalysescanning

Vi tilbyder alle vores deltagere en kropsanalysescanning. Vi har en medicinsk godkendt kropsanalysescanner til rådighed.

Blandet træningshold

Dette er et individuelt tilpasset hold med fokus på styrke og stabilitetstræning. Hvis du ikke har været til undersøgelse i klinikken før, vil det kræve en første konsultation ved vores fysioterapeut. Her kortlægges dine problematikker og sammen laver vi en fælles plan for din træning. Holdet finder sted om mandagen kl. 10-11 og der afregnes pr. gang man deltager.   

"Åben træning"

Åben træning er et hold der er oprettet så der er mulighed for at få supervision til individuelle træningsprogrammer. Eksempelvis hvis der er behov for træning som kombination til et behandlingsforløb eller hjælp til at komme i gang med ryg, skulder eller knæ træningen efter et behandlingsforløb. Man betaler pr. gang og kan booke sig på hver uge. Holdene oprettes løbende på baggrund af antal tilmeldinger.

Forebyg skiskader (november til marts)

Dette hold kører fra midt november og frem til uge 7 med 2 ugentlige træninger. Holdet er tiltænkt som et forløb, idet der skal nogle ugers træning til for at opnå effekt. Når det så er sagt er lidt træning bedre end igen inden skiferien, så derfor har vi valgt at så længe der er plads på holdet, kan man booke sig på i x antal uger i forhold til hvad der passer den enkelte og så tilpasser vi træningen individuelt derefter. Mindste antal uger der kan bookes er 4 uger.

Vores fysioterapi sikrer dig en effektiv behandling og genoptræning i en travl hverdag. Derudover rådgiver vi dig til, hvordan du får det bedste ud af din behandling. Vi vil jo nødig ende med, at du ikke får det fulde udbytte af din behandling. Med andre ord er det allervigtigste for os at levere en effektiv behandling, som er tilpasset lige præcis din situation. Det hele starter med en samtale og en dialog med dig i centrum. Læs om vores medarbejdere her