Genoptræning og holdtræning i Kolding

Har du brug for genoptræning i Kolding? Vi tilbyder individuel træningsvejledning samt udarbejdelse af træningsprogram, hvad enten det er genoptræning eller blot et ønske om at opbygge muskelmasse og blive stærkere. Som et led i denne træning kan vi i klinikken supplere med NMES (Neuro-muskulær Elektrisk Stimulation) eller Okklusion.

Scroll ned og læs også om E-fit samt vores mange muligheder indenfor holdtræning!

E-fit træning (enkeltvis eller sammen med en makker)

Vi tilbyder nu også  effektiv træning med vores E-fit-apparat, hvor træning med strøm kan være en kickstart til at aktivere de inaktive muskler eller svage muskler efter et skadesforløb. Metoden er ideel til genoptræning.

E-fit er den nyeste teknologi indenfor træning, hvor man med elektriske impulser stimulerer musklerne og får en effektiv træning på kun 20 minutter. 

Det er derfor en oplagt træningsform hvis man har brug for genoptræning, ønsker hurtige resultater eller har et travlt program. Vi oplever en stigende efterspørgsel fra nybagte mødre, som har brug for at komme tilbage til grundformen efter endt graviditet og her er E-­fit træning ideelt, da det kan nås i babyens lur.

Løwenstein Fysioterapi & Sundhed - Holdoversigt

KROPSANALYSESCANNING

Vi har en medicinsk godkendt kropsanalysescanner, som vi tilbyder til alle vores deltagere, når man køber et forløb på 4 uger eller derover. Antallet af kropsanalyser afhænger af forløbets længde. Man kan altid tilkøbe en kropsanalysescanning hvis man vælger at tilmelde sig eksempelvis “åben træning”.

“KOM I FORM”

Har du brug for et kærligt skub i den helt rigtige retning eller blot brug for motivation til at komme i gang med en livsstilsændring eller træning? Så tilbyder vi et 10 ugers forløb inklusiv 3 kropsanalysescanninger. 

Træningsdelen består af hold træning. Her fokusere vi både på styrketræning og kredsløbstræning. Du kommer til at lære din krop at kende og overskride dine grænser i et sikkert forum.

Du er i trygge hænder og bliver nøje vejledt og guidet af vores fysioterapeut. Træningen tager også hensyn til eventuelle skader og vi har fokus på korrekt teknik så vi undgår skader. 

RYG, NAKKE & SKULDER 

Dette er et individuelt tilpasset hold med fokus på styrke og stabilitetstræning omkring ryg, nakke og skulder. Holdet er tiltænkt som et forløb på 10 uger, men er der plads på holdet så tilpasser vi forløbets længde efter dig behov. Holdet kører med 2 ugentlige træninger.

SLIDGIGT HOFTE/KNÆ (ARTROSE) HOLD 

Træning og information/forståelsen af kroppens smertesignaler har en god dokumenteret effekt på smerter i forbindelse med artrose (slidgigt). Derfor tilbyder vi 10 ugers træningsforløb med 2 ugentlige træninger med fokus på styrke, udholdenhed og hvordan man skal tackle kroppens smertesignaler. Så længe der er plads på holdet kan man opstarte og tilmelde sig holdet løbende, så tilpasser vi træningen individuelt.

”ÅBEN TRÆNING” 

Åben træning er et hold der er oprettet så der er mulighed for at få supervision til individuelle træningsprogrammer. Eksempelvis hvis der er behov for træning som kombination til et behandlingsforløb eller hjælp til at komme i gang med ryg, skulder eller knæ træningen efter et behandlingsforløb. Man betaler pr. gang og kan booke sig på hver uge, men det er også tiltænkt at det kan bruges 1-2 gange for at få den vejledning der gør at man er tryg ved selv at lave øvelser på egen hånd efterfølgende.

FOREBYG SKISKADER (november til marts)

Dette hold kører fra midt november og frem til uge 7 med 2 ugentlige træninger. Holdet er tiltænkt som et forløb, idet der skal nogle ugers træning til for at opnå effekt. Når det så er sagt er lidt træning bedre end igen inden skiferien, så derfor har vi valgt at så længe der er plads på holdet, kan man booke sig på i x antal uger i forhold til hvad der passer den enkelte og så tilpasser vi træningen individuelt derefter. Mindste antal uger der kan bookes er 4 uger.

Vores fysioterapi sikrer dig en effektiv behandling og genoptræning i en travl hverdag. Derudover rådgiver vi dig til, hvordan du får det bedste ud af din behandling. Vi vil jo nødig ende med, at du ikke får det fulde udbytte af din behandling. Med andre ord er det allervigtigste for os at levere en effektiv behandling, som er tilpasset lige præcis din situation. Det hele starter med en samtale og en dialog med dig i centrum. Læs om vores medarbejdere her